46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 09. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Einārs, Ervīns, Klāvs/ Василий, Степан
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Kendo čempionātā "Latgale open-2015" rēzekniešiem viss goda pjedestāls

Фото: SB "Sedna"
Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā notika atklātais kendo čempionāts "Latgale open-2015". Šo pasākumu organizēja Latgales Kendo federācija. Rēzekni šajās sacensībās pārstāvēja sporta organizācijas “Sedna” kendoisti, informē SB “Sedna” vadītājs Oļegs Pavlovs.
Šajā ikgadējā turnīrā mūs šoreiz pārstāvēja trīs sportisti: Iļja Deņisovs, Maksims Hatilovs un Jevgēnijs Kaļiņins. Visi trīs trenējas 1. dana kendo īpašnieka Edgara Samoilova vadībā. Un, ja Iļja un Maksims jau ir uzstājušies šāda veida sacensībās, tad, Jevgēnijam šī bija debija. Tomēr rezultāts pārspēja mūsu vispārdrošākās cerības – visi mūsu sportisti savā starpā sadalīja goda pjedestālu: Iļja Deņisovs ieguva 1.vietu un zeltu, Maksims Hatilovs – 2.vietu un sudrabu, bet Jevgēnijs Kaļiņins – 3.vietu un bronzu. Malači!

Šajā vīriešu kompānijā pietrūka tikai meiteņu. Pirms pavisam neilga laika taču bija arī meitenes-čempiones Ērika un Līga, bet šobrīd viņas vairs nedzīvo Rēzeknē – viena ir pārcēlusies uz Rīgu, bet otra uz Somiju... tāpēc, mīļās meitenes, aicinām pie mums kendo pasaulē! Jūs lieliski papildināsiet mūsu čempionu kompāniju.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"